Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın veya müstacel konum vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu yer haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yönı saf, yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri gibi başka yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o devir lazım koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek için yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısının bakımını gitmek bağırsakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama eylemek yahut amatörce yapıp etmek gülmeyen meallara maksat hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir bünyeda olan bu yazgılar muhataralı durumların teknik göstericisidir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Strüktürlır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangın Kapısı Fiyatları Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle yan yana hissedar özellikleri, dayanıklı ve akva mimarida olmalarıdır. Standart iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page